Over ons

 

Wij creëren al sinds 2004 hoge kwaliteit tuinen en meer

Even voorstellen: wij zijn Piet, Dennis en Jeroen Veldhuizen. In 2004 begon Veldhuizen Tuinaanleg als een eenmansonderneming, maar door de grote vraag duurde het niet lang voordat zonen Dennis en Jeroen zich toevoegden. 

Vanuit onze basis in De Meern helpen wij nu al een tiental jaren onze klanten aan nieuwe tuinen, overkappingen, opritten en andere bestratingen, schuttingen, veranda’s, verlichting en nog veel meer.

Met veel plezier en no nonsense helpen wij onze bestaande en nieuwe klanten. De recensies op Werkspot spreken voor zich!

 

 

Sinds 2004

Familiebedrijf

Kwaliteit staat bovenaan

Samenwerken aan een plan

Eerlijk en oprecht

Tuinvisie als partner

We nemen de tijd om alle wensen door te spreken. We maken vooraf een of meerdere afspraken, begeleiden soms een afspraak bij onze partner Tuinvisie, en komen dan samen tot een plan van aanpak. Daarna volgt een duidelijke offerte. Na akkoord plannen we het project in en gaan we aan de slag!

De kwaliteit van onze diensten is hoogwaardig.

Afspraak is afspraak! Je krijgt bij ons van tevoren een duidelijke offerte en geen verrassingen achteraf. Wij zijn trots op ons werk en streven naar de hoogste kwaliteit.

 

“Ik had me niet kunnen voorstellen dat we in zo’n korte tijd zo’n mooie tuin zouden krijgen!”

Naast bestaande tuinen die een make-over of upgrade krijgen, komen we relatief veel tuinen tegen van nieuwbouwwoningen. Soms hebben de bewoners al een idee, maar nog vaker denken we mee in het proces om zo tot de tuin van iemands dromen te komen.